Arama

Gaziantep FK ne zaman toplanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak?

1 yıl önce

Bu sezon deprem sonrası ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübü, 1 Temmuz'da bir araya gelerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Gaziantep FK ne zaman toplanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak?
ad image
ad image

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremleri sonrasında ligden çekilen Gaziantep FK, yeni sezon için düğmeye bastı. Kırmızı siyahlılar, 30 Haziran tarihinde Gaziantep’te bir araya gelecek. 1 Temmuz’da ise topbaşı yapılması planlanıyor. Gaziantep FK’da kiralık giden oyuncuların tamamının sözleşmesinin devam ettiği ve geri dönmek istedikleri belirtildi. Kırmızı siyahlıların kiralık giden futbolcuların da dönmesi ile birlikte 1 Temmuz’da kampa girmesi bekleniyor. Kamp programı kesinlik kazanmazken, Gaziantep’te bir süre çalışmaların devam edeceği ve daha sonra ikinci kamp dönemi için yer arayışlarının sürdüğü belirtildi. Yeni sezon da 11 Ağustos tarihinde başlayacak. Lige kadar transferlerini tamamlamak isteyen Gaziantep FK, yeni sezonda başarılı olmanın hesaplarını yapıyor.

 

 
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image