Arama

Gaziantep FK maçında Bozgeyik coşkusu

10 ay önce

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep FK-Çaykur Rizespor maçını tribünden izlerken maçtan sonra ise taraftarların yanına kadar giderek onlarla sohbet etti. Bozgeyik’e tribünde büyük ilginin olduğu görüldü.

Gaziantep FK maçında Bozgeyik coşkusu
ad image
ad image

Spor Toto Teşkilat Başkanlığından buyana Gaziantep’Te çok sevilen ve Ak Parti Milletvekili olarak meclise giden Bünyamin Bozgeyik, spor müsabakalarında büyük ilgi görüyor. Gaziantep FK-Çaykur Rizespor maçını izleyen Bozgeyik, daha sonra taraftarların yanına kadar giderek taraftarlarla sohbet etti. Bünyamin Bozgeyik, “Gaziantep FK'mızın, Çaykur Rizespor karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyetten dolayı tüm teknik ekibi, taraftar kardeşlerimizi ve takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu anlamlı galibiyetin bir kısmını minik kardeşlerimizle tribünde izleyerek gol sevinçlerimizi birlikte yaşadık. Ve bu galibiyeti, yakın zamanda talihsiz bir şekilde vefat eden tribünümüzün cefakar, sevilen ismi Ahmet Kılıç kardeşimize armağan ediyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Allah'ın izniyle takımımızın alacağı nice başarılarında Ahmet Kılıç kardeşimizin ismini daima yaşatacağız” dedi. 

Rize maçı bünyamin2-i6549ee82c0a54.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image