Arama

Gaziantep FK, ligde kazanmayı unuttu!

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de düşüşünü engelleyemiyor. Haftalardır kazanamayan ve galibiyete hasret kalan Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak kendi sahasında Fenerbahçe'ye mağlup olarak ligde galibiyet hasretine devam etti.

Gaziantep FK, ligde kazanmayı unuttu!
ad image
ad image

Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda beraberliği bulan Gaziantep'in direnci, Sagal'ın atılması sonrası düştü. 1 puan için skoru koruyamayan Erol Bulut'un öğrencileri, ligde 8 maçtır galibiyet hasreti çekiyor. Haftalardır kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe karşısında ise çok iyi mücadele etmesine rağmen sahadan yine eli boş ayrıldı.

Ligde zor günler geçiren Gaziantep FK, Fenerbahçe karşılaşmasına sıkıntılı bir dönemden çıktı. Gaziantep Futbol Kulübü’nde  yakın zaman önce Cevdet Akınal, başkanlık görevini bıraktı. Başkansız ve yönetimsiz kalan Gaziantep ekibi, ligde ise kazanmayı unuttu. Süper Lig'de Kırmızı-Siyahlılar, Pazar günü oynanan maç öncesi çıktığı 7 maçta, 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik alırken, ligde son zaferini Konyaspor deplasmanında 1-0'lık skorla almıştı.

En son 26 Ağustos 2022’de kazandı
Sahasındaki en son galibiyetini de 26Ağustos 2022'de Antalyaspor'u 5-2 yenerek elde eden ev sahibi, Fenerbahçe'yi ağırladığı son iki maçta ise kazanan taraftı. Dün rakibi karşısında ilk yarıda 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda beraberlik golünü atan Antep'te Sagal'ın 59 ve 70'te sarı kart görerek oyundan atılması, kalan dakikalarda Erol Bulut'un takımı adına işleri daha da zorlaştırdı. Konuk ekibin uzatmada gelen golüne karşılık veremeyen Antep, 3 puan hasretini 8 maça çıkardı.

Son dakikalardaki gollerle 11. puanı kaybettik
Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut ligde istediklerini sonuçları alamadıkları ve özellike son dakikalarda 11 puan kaybettiklerini söyledi. Bulut, "Son dakikalardaki gollerle 11. puanı kaybettik. Önde olması gereken takımdık. Yaptığımız basit hatadan dolayı gol yedik. Pozisyonları değerlendiremedik. Kitsiou ile değerlendirdik, 1-1 yaptık. 70'inci dakikada bizim için oyun bitti.

Etiketler : Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep FK Fenerbahçe Hatayspor Adana Demirspor Galatasaray Süper Lig Erol bulut
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image