Arama

Gaziantep FK kimleri transferi etti? Lige nasıl başlayacak?

10 ay önce

Süper Lig’de 2023-2024 sezonu heyecan başladı. Deprem sonrasında ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübü ise 2023-2024 sezonu için artık hazır. Kırmızı-Siyahlıların yaptığı transferler ve takımdaki son durumu tekspor.net olarak büyüteç altına aldık.

Gaziantep FK kimleri transferi etti? Lige nasıl başlayacak?
ad image
ad image

 6 Şubat asrın felaketinden sonra Süper Lig’e devam edemeyen Gaziantep Futbol Kulübü, ligden çekilmişti. Tam 6 ay sonra Gaziantep yeniden futbola dönüyor. Gaziantep Futbol Kulübü 2023-2024 sezonuna Pazar akşamı oynayacağı Fenerbahçe karılaşmasıyla merhaba diyecek.

 SÜPER LİG’İN 66. SEZONU

Bu sezon Trendyol’un isim sponsorluğunda düzenlenecek olan Süper Lig'in 66. sezonu oynanacak. Açılış karşılaşması ise Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oldu. Yeniden sahaya inen Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni transferler ve teknik direktör Erdal Güneş’in sahne alacağı Fenerbahçe maçı ve tüm detaylar haberimizde.

 KİMLER TRANSFER EDİLDİ?

Süper Lige bu sezon devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Kırmızı-Siyahlı takım şu ana kadar, Geçlerbirliği’nden İlker Karakaş, Sivasspor’dan Max Gradel, Galatasaray’dan Batuhan Şen, Yunanistan’ın Aris takımından Salem M’Bakata, Ukrayna Ligi takımlarından Metalist Kharkiv’de forma giyen Brayan Riascos, Cezayir Milli Takım oyuncularından Naoufel Khacef ve Yeni Malatyaspor’dan Ogün Özçiçek ile sözleşme imzaladı.

 YENİ BAŞKAN YENİ YÖNETİM

Gaziantep Futbol Kulübü için bu sezon sadece takım yeni değil, hem başkan hemde yönetim kurulu yeni olacak. Memik Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu büyük bir heyecanla 2023-2024 sezonunu beklerken Fenerbahçe maçıyla birlikte onlarda ilk sınavlarını vermiş olacaklar.

NOT : BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image