Arama

Gaziantep FK karar verdi; yerliye dönmek istiyor

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği kritik toplantıda bir araya gelirken burada söz alan ve yabancı sınırının kaldırılmasına karşı olduğunu dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile yaptığı sohbette, “Türkiye yabancı futbolcu çöplüğü olmuş gibi. Bunun önüne geçmemiz ve kendi öz evlatlarımızı Türk futboluna kazandırmamız gerekiyor” dedi.

Gaziantep FK karar verdi; yerliye dönmek istiyor
ad image
ad image

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği kritik toplantıda Teknik direktörler de yer alırken B Takım projesininde masaya yatırıldığı öğrenilirken bu toplantıda yabancı kuralının kaldırılması gündeme gelirken Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz ise yabancı sınırının kaldırılmaması gerektiğini söyledi. Yabancı oyuncuların büyük bir külfet getirdiğini dile getiren Yılmaz, kulüplerin kendi özlerine dönme gerektiğini söyledi.

YABANCI ÇÖPLÜĞÜ OLMUŞ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği’nde yapılan toplantıda gündeme gelen yabancı sınırının kaldırılmasına ilişkin, “Ben toplantıda söyledim. Kulüplerimizin borç batağına düşmemesi için biran önce kendi özlerine dönmeyi gerekiyor. Bir çok kişi bunu kabul etmiyor ama, gerçek bu. Türk futbolu gerçekten yabancı çöplüğüne dönmüş gibi. Bunun önüne geçmemiz gerekiyor. Onun için kendi öz evlatlarımızı yetiştirmek ve oynatmak zorundayız” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image