Arama

Gaziantep FK, Kalyon Stadı'nda kaybetmiyor

10 ay önce

Trendyol Süper Ligi 11. hafta mücadelesinde Gaziantep FK, evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve evindeki çıkışını sürdürdü. Sumudica ile kendi sahasında 17 maçtır kaybetmeyen Gaziantep Futbol Kulübü, Rize maçını da üç puanla kapattı.

Gaziantep FK, Kalyon Stadı'nda kaybetmiyor
ad image
ad image

  İki takımında hızlı başladığı maçta Gaziantep FK, daha istekli ve arzulu bir oyun koyan taraftı. 20. dakikada Gökhan'ın ayağıyla oyuna soktuğu topu Emirhan eline alınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Alexandru Maxim, penaltıyı gole çevirdi ve Rumen oyuncu yaklaşık 9 ay sonra gol hasretine son verdi. Devre kırmızı-siyahlı takımın 1-0 üstünlüğüyle biterken ikinci yarıda oyun yine Gaziantep FK'nın kontrolündeydi ve kırmızı-siyahlılar golcü oyuncusu Draguş ile durumu 2-0 yaptı ve sahasında 3 puanın sahibi olurken maç sonu büyük sevinç yaşandı.

Mücadelenin 57. dakikasında bir pozisyona sinirlenerek oyun alanına girdiği gerekçesiyle hakem Ali Şansalan Marius Sumudica'yı kırmızı kart ile oyundan attı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image