Arama

Gaziantep FK kalecisi Günay alkışı hak ediyor

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı file bekçisi ve takım kaptanı Günay Güvenç başarılı performansı ile dikkat çekiyor.

Gaziantep FK kalecisi Günay alkışı hak ediyor
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı file bekçisi ve takım kaptanı Günay Güvenç, Konyaspor maçına damga vuran isim oldu. Ev sahibi Konyaspor’un penaltısını kurtaran başarılı kaleci her zaman olduğu gibi takımının en iyisi olmayı başardı. Şu ana kadar iki asist yapan, iki penaltı kurtaran Gaziantep Futbol Kulübü kalecisi Günay Güvenç, her geçen hafta başarılı performansını artırarak devam ederken takımına ise büyük bir katkı sağlıyor.
Kırmızı-siyahlı takımda oynadığı maçlarda yaptığı kritik kurtarışlarla taraftarın sevgilisi haline gelen Güvenç, Süper Lig’de “en çok kurtarış yapan”, “en çok asist yapan” ve “en çok penaltı kurtaran” kalecisi unvanlarını taşıyor. Alınan sonuç ile Gaziantep FK hanesine 3 puan yazdırarak puanını 15’e çıkarttı. Konyaspor ise 18 puanda kaldı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image