Arama

Gaziantep FK hayal kırıklığı yaşattı

1 yıl önce

Trendyol Süper Lig’de 4 haftayı geride bırakan ve henüz puanı olmayan Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı.

Gaziantep FK hayal kırıklığı yaşattı
ad image
ad image

Yaşanan deprem felaketinin ardından toparlanmakta güçlük çeken Gaziantep Futbol Kulübü’ndeki olumsuz hava Süper Lig’deki 5. sezonu olan 2023-2024 sezonun ilk 4 haftasında kendisini net bir şekilde gösterdi. Gaziantep ekibi, artık gediklisi olarak kabul edildiği Süper Lig’de tarihinin en kötü başlangıcını yaptı. Lige zorlu Fenerbahçe deplasmanında başlayan ve daha karşılaşmanın 23. dakikasında Maxim’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan kırmızı-siyahlılar, sezonun ilk maçında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Erdal Güneş’in öğrencileri, ligin 2. haftasında ise konuk ettiği Sivasspor’a 3-1, 3. haftaki Konyaspor deplasmanından 2-0 ve 4. hafta Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanan Galatasaray maçından da 3-0’lık skorlarla mağlup ayrıldı. Bu sonuçlarla ligde ilk 4 maçta 4 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK, puan tablosunda ise son sırada yer aldı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image