Arama

Gaziantep FK golcüsünü arıyor! İşte o isim

1 yıl önce

Alin Tosca ve Alexander Merkel, alacaklarından dolayı FİFA’ya şikayet ettiği Gaziantep Futbol Kulübü bir yandan transfer tahtasını açmaya çalışırken diğer yandan yeni sezon için transfer arayışına başladı.

Gaziantep FK golcüsünü arıyor! İşte o isim
ad image
ad image

Transfer tahtasını açması beklenen ve 
gelecek sezon gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Gaziantep FK Portekiz'in Boavista takımında forma giyen Gambiyalı milli futbolcu Yusupha Njie ile görüşmelere başladı ve görüşmenin olumlu ilerlediği gelen bilgiler arasında yer aldı.. Öte yandan Njie'nin Boavista'daki sözleşmesi sona erdiği öptenilirken bu durum kırmızı-siyahlıları sevindirdi.. Gambiyalı golcü ile görüşmelerini sürdürürken bu transferin olumlu ya da olumsuz şekilde önümüzdeki günlerde netleşeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

FİYATTA ANLAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR


Njie'nin ise 750 bin euro gibi bir rakam istediği ancak Gaziantep FK 550 bin euroya transferi bitirmeye çalışıyor.. Portekiz liginde bu sezon Boavista ile 27 maça çıkan Njie takımına 13 gollük katkı sağlarken bu performansını 2 asist ile süsledi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image