Arama

Gaziantep FK Eski Teknik Direktörü Erol Bulut'tan flaş itiraf

10 ay önce

Cardiff'te görev yapan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut, Sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç hakkında önemli bir itirafta bulundu.

Gaziantep FK Eski Teknik Direktörü Erol Bulut'tan flaş itiraf
ad image
ad image

Championship ekiplerinden Cardiff City'de teknik direktörlük yapan Erol Bulut, Sabah'a açıklama yaptı. Bulut, 2020/21 sezonunda Fenerbahçe'de çalıştığı dönem ve mevcut başkan Ali Koç hakkında itirafta bulundu.

"Konuşacak çok şey var ama..."

Fenerbahçe'den ayrılık süreci hakkında konuşan Erol Bulut, "Konuşacak çok şey var ama geçmiş geçmişte kaldı. Önümüze bakmamız gerek. Daha farklı düşünceler ve istekler vardı ancak gerçekleşmedi. Transferleri istediğimiz gibi yapamadık. En azından bu sene yerli bir hocaya istediği oyuncular alındı. Doğru iş yapıldığını düşünüyorum" dedi.

"Fenerbahçe'yi kimse kalbimizden sökemez"

Sözlerine devam eden Bulut, "Fenerbahçe'yi kimse kalbimizden sökemez. Formasını giydim, teknik direktörlüğünü yaptım" ifadelerini kullandı.

"Ali Koç göndermeseydi şampiyon olabilirdik"

Erol Bulut, Ali Koç yönetiminin kendisini erken gönderdiğini vurguladı. Bulut, "Maalesef 30'uncu haftada ayrıldık. İsteğim, birlikteliğimiz sezon sonuna kadar sürdürüp, o zaman bırakmaktı. Çünkü en yakın rakibimizle arada 4-5 puan vardı. Şampiyon olabilirdik. Ama o dönemki yönetim o şekilde olmasına karar verdi" açıklamasını yaptı.

Erol Bulut'lu 2020/21 sezonunda şampiyonluk yarışı

2020/21 sezonunda Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı büyük heyecana sahne olmuştu. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, haftalardır önde götürdüğü yarışın sonlarında tökezledi. Siyah-Beyazlılar'ı yakından takip eden ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe öne geçmek için yarıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut 31'inci haftada oynanan Beşiktaş derbisinde de takımın başında yer aldı. Beşiktaş'ın sahasındaki maç 1-1 berabere bitti. Bu maç Erol Bulut'un Sarı-Lacivertliler'in başındaki son maçı oldu. Görevden alınan Bulut'un yerine Emre Belözoğlu getirildi.

Belözoğlu ile çıkışa geçen Fenerbahçe, ligin sonuna kadar kalan 10 maçın 7'sini kazanmayı başardı. Sarı-Lacivertliler bu süreçte 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Fakat Beşiktaş ve Galatasaray da hata yapmayarak sezonu Sarı-Lacivertliler'in 2 puan önünde tamamladılar. Beşiktaş 84 puanla şampiyon olurken, aynı puana sahip Galatasaray ise 2'inci oldu. Fenerbahçe sezonu 82 puan ile 3'üncü sırada bitirdi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image