Arama

Gaziantep FK'dan Milli Takıma Günay Güvenç göndermesi

1 yıl önce

A Milli Futbol takımımızın İskoçya ve Çekya maçlarının aday kadrosu açıklanırken Gaziantep Futbol kulübü'nden Günay Güvenç'in çağrılmamasına tepki olarak paylaşım yapıldı.

Gaziantep FK'dan Milli Takıma Günay Güvenç göndermesi
ad image
ad image

A Milli Takımımızın 16 Kasım'da İskoçya ile Diyarbakır'da ve 19 Kasım'da Çekya ile Gaziantep'te oynayacağı özel maçların aday kadros u açıklandı. Stefan Kuntz'un açıkladığı kadroda Gaziantep Futbol Kulübü'nden kimsenin olmaması dikkat çekerken Gaziantep Fk ise manalı bir paylaşımda bulundu. 

GÜNAY GÜVENÇ PAYLAŞIMI

Diyarbakır'da İskoçya ile Gaziantep'te de Çekya ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli futbol takımının kadrosu açıklanırken Gaziantep FK'nın istikrarlı kalecisi Günay Güvenç'in kadroya çağrılmamasına tepki olarak Gaziantep Fk paylaşımda bulundu. Gaziantep FK sosyal medya hesabından, 'Gönlümüzde en güzel yerde hep sen varsın!' yazılı manalı bir paylaşım yapıldı. 

A MİLLİ TAKIMDA HANGİ KALECİLER VAR?

A Milli Takımımızın 16 Kasım'da İskoçya ile Diyarbakır'da ve 19 Kasım'da Çekya ile Gaziantep'te oynayacağı özel maçların aday kadrosunda Altay Bayındır, Doğan Alemdar ve Uğurcan Çakır yer alıyor. 

Etiketler : Gaziantep FK Günay Güvenç Milli Takım Stefan kuntz Uğurcan Çakır Altay Bayındırlı Doğan Alemdar İskoçya Çekya Diyarbakır Gaziantep
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image