Arama

Gaziantep FK'dan Ertuğrul Ersoy 6 Şubat'ı unutamıyor

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nden Ertuğrul Ersoy, 6 Şubat depremini ve yaşadıklarını anlattı. GOAL Türkiye’ye konuşan Ertuğrul Ersoy, kulübün deprem sonrasında ligden çekilmek zorunda kaldığı açıkladı.

Gaziantep FK'dan Ertuğrul Ersoy 6 Şubat'ı unutamıyor
ad image
ad image

Kendisi ve takımının geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Futbol Kulübü oyuncusu Ertuğrul Ersoy, özellikle 6 şubat depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ertuğrul Ersoy, “Bu süreç bizi gerçekten çok etkiledi. Kulübün ligden çekilme kararı o gün için doğruydu. Çünkü futboldan daha öncelikli düşünülmesi gereken şeyler vardı. Deprem olduktan uzun bir süre futbola dair hiçbir şey düşünmedim. Aklımda sadece birilerine yardım etmek vardı. Daha sonra kulübümüz bize ligden çekildiğimizi ve kiralık olarak gitmekte özgür olduğumuzu iletti. Bu doğrultuda hepimiz başka takımlara transfer olduk. Zor bir dönemdi. Oynayabileceğimiz 12-13 maç kalmıştı ve deprem bölgesinden başka takımlara kiralık olarak giden oyuncuların büyük bir çoğunluğu o süreçte istediği performansa ulaşamadı. Bu da gayet anlaşılabilir bir durum. Çünkü o süreçten sonra bu kadar kısa sürede yeni bir yere tekrar konsantre olmak çok zordu. Bunların tümüne bakınca, bizim için zor ve üzücü bir dönemdi. Umarım tekrar böyle bir şey yaşamayız” diye konuştu. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image