Arama

Gaziantep FK'dan ayrılan Maxim, yeniden dönecek mi?

1 yıl önce

Beşiktaş, Gaziantep FK’dan kiraladığı Alexandru Maxim, bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta olmak benim için büyük bir fırsat" dedi. Gaziantep Futbol Kulübü'ne sezon sonunda yeniden dönecek olan Rumen futbolcunun gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Gaziantep FK'dan ayrılan Maxim, yeniden dönecek mi?
ad image
ad image

Maxim, hedefinin oynadığı her kulüpte üst düzey performans olduğunu belirterek, “İspanya, Romanya ve Almanya’da oynadım. Türkiye farklı özellikleri olan bir ülke. Türkiye’de olmak güzel. Geleceğimi burada görüyorum diyebilirim. Öncelikle sağlıklı olmaya çalışıyorum. İyi bir şekilde çalışmaya devam edeceğim.
Hedefim, oynadığım her kulüpte üst düzey performans göstermek. Hedeflerimi küçük tutmuyorum. Hedefim goller ve asistlerle takıma katkı yapmaya çalışmak. Benim ve takımın hedefleri çok yüksek. Şampiyonluklar, kupalar ve Avrupa’da boy göstermek için mücadele eden bir takımız. Benim hedefim de bu hedeflerin gerçekleşmesine yardımcı olmak. Takım arkadaşlarım umarım milli takımlardan sağlıklı bir şekilde dönerler. Fenerbahçe’nin stadında daha önce oynadım, atmosferi biliyorum. Benim ilk derbim olacak, heyecanlıyım. Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Umuyorum üç puanı kazanırız. Taraftarlarımız için kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizi her maç çılgınca destekliyorlar. Herkesi mutlu etmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image