Arama

Gaziantep FK'da yeni başkan Mehmet Özmen

1 yıl önce

Uzun süredir başkanını ve yönetimini arayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde bir çok isim gündeme gelmesine rağmen Vali Davut Gül ile görüşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Serbest Bölgeler Sektör Meclisi Başkanı Mehmet Özmen kulüp başkanlığına geldi. Özmen, 24 kişilik bir yönetim kurulu oluştururken bu yönetimin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Gaziantep FK'da yeni başkan Mehmet Özmen
ad image
ad image

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Serbest Bölgeler Sektör Meclisi Başkanı Mehmet Özmen , Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni başkanı oldu. Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve bir çok isimle bir araya gelen Özmen, kulüp başkanlığını kabul etti. 24 kişilik bir yönetim kurulu oluşturacak olan Mehmet Özmen, bugünden itibaren görevi devrelarak kolları sıvayacak.
YÖNETİMDE KİMLER OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığına getirilen Gaziantep Serbest Bölge Başkanı Mehmet Özmen’in 24 kişilik bir yönetimle yola devam edeceği öğrenildi. Yönetimde yeri alacak isimlerin organize sanayiden bir çok işadamının ve aynı zamanda kulübün eski yöneticilerinden isimlerin yer alacağı öğrenildi.
EKONOMİK KATKI SAĞLANACAK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Mehmet Özmen başkanlığında göreve gelecek olan yöneticilerin kulübe 100’er bin dolar maddi destek sağlayacakları öğrenildi. 100 bin dolar verenlerin yönetimde yer alacağı öğrenilirken bu paraların toplanmasıyla birlikte kulübün ekonomik krizden çıkması bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image