Arama

Gaziantep FK’da transfer krizi! Erdal Güneş bırakıyor mu?

1 yıl önce

Ligin başlamasına sayılı günler kala takımlar Ligin başlamasına sayılı günler kala takımlar kadrolarındaki eksikleri giderirken Gaziantep Futbol Kulübü'nün bu konuda sınıfta kaldığı görülüyor.

Gaziantep FK’da transfer krizi! Erdal Güneş bırakıyor mu?
ad image
ad image

Ligin başlamasına sayılı günler kala takımlar kadrolarındaki eksikleri giderirken Gaziantep Futbol Kulübü'nün bu konuda sınıfta kaldığı görülüyor. Kırmızı-Siyahlı takımda Teknik Direktör Erdal Güneş, yönetime listesini sunmasına rağmen yönetimin sessizliği kafaları karıştırdı. Gaziantep FK'da ikinci etap kamp sona ermesine rağmen henüz transfer yapılamaması kafalara bir çok soru işaretini getiriyor. 

ERDAL GÜNEŞ BIRAKABİLİR

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Erol Bulut sonrasında takımın başına geçen Teknik Direktör Erdal Güneş, yönetime transfer konusunda liste verdi. Ancak, bu listeden şu ana kadar hiçbir oyuncu alınmazken Güneş'in ise beklemeye geçtiği öğrenildi. Ancak ikinci etap kampın dahi bittiği Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Erdal Güneş, transfer yapılmaması sonrasında görevinden ayrılması gündeme geldi. Güneş'in görevini bugün veya yarın bırakabileceği gelen bilgiler arasında. 

YÖNETİM ACELE ETMİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin ise transferde ekonomik sıkıntıdan dolayı acele etmediği görülüyor. İkinci etap kampı tamamlayan Gaziantep ekibinde henüz transfer yapılamaması ise kafaları karıştırıyor. Teknik Direktör Erdal Güneş ile yönetimin arasının açıldığı gündeme gelirken her iki taraftan bu konuda herhangi bir açıklama olmaması iddiaları doğrular niteliğinde. 

İŞLER KARIŞABİLİR

 

Yeni sezonda Süper Lig'de yoluna devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör ile yönetim arasında esen soğuk rüzgarların tek sebebi transfer olarak gözüküyor. En kısa sürede transfer yapılmaması ise teknik direktör Erdal Güneş'in görevi bırakabilecek olması. Yönetimin ise transferi ağırdan alması işlerin biraz daha zorlaşmasını sağlayacak gibi gözüküyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nde lig başlamadan teknik heyette değişim rüzgarları esmeye başladı. Erdal Güneş'in son kararını bugün veya yarın vereceği gelen bilgiler arasında. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image