Arama

Gaziantep FK'da transfer için para aranıyor

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü, 6 Şubat depreminden sonra ligde çekilmesine rağmen henüz ekonomik krizi aşamadı. Yeni başkan Memik Yılmaz, 2023-2024 sezonun planlarını yaparken bir yandan da kulübün ayakta kalması için gerekli paranın bulunması adına büyük çaba sarfediyor. Şu ana kadar futbolcuların ve personelin alacakları ödenirken maçlarda güvenlik olarak görev alan şirketin parasının ödenmesi için gerekli destek bekleniyor.

Gaziantep FK'da transfer için para aranıyor
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni başkan Memik Yılmaz kulübün geleceği için kolları sıvamasına rağmen bir türlü ekonomik kriz aşılamıyor. Futbolcuların ve personelin Mart ayına kadar olan alacakları ödenmesine rağmen bu kez maçlarda görev alan güvenlik şirketinin alacağı ortaya çıktı. Güvenlik şirketinin ise alacaklarını istediği öğrenilirken bu konuda nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nün biran önce ekonomik krizi aşarak yeni sezon planlamasını yapması bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image