Arama

Gaziantep FK'da Sumudica'dan aynı senaryo

8 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde izinli olarak ülkesine giden Teknik Direktör Marius Sumudica'nın testinin pozitif çıktığı ve bir süre gelemeceği öğrenilirken Rumen teknik adamın daha öncede böyle bir durum yaşadığı öğrenildi. 

Gaziantep FK'da Sumudica'dan aynı senaryo
ad image
ad image

 

Fatih Karagümrük maçından sonra ülkesine giden Teknik Direktör Marius Sumudica'nın korona olduğu iddia edilirken Rumen teknik adamın ne zaman geleceği merak edilmeye başlandı. Daha önce yine aynı olay yaşanırken Sumudica'nın yılbaşından sonra Gaziantep'e gelmesi gündemde. Gaziantep Futbol Kulübü, önümüzdeki hafta oynayacağı Pendikspor maçı için sahaya inerken teknik direktör Sumudica'nın hasta olmasından dolayı gelemeyecek olması şaşkınlık yarattı. 

AYNI SENARYO YAŞANMIŞTI

Gaziantep Futbol Kulübü'nde daha öncede görev yapan teknik direktör Marius Sumudica, izinli olarak gittiği ülkesinde Covid-19 olduğu gerekçesiyle bir süre Gaziantep'e gelmemişti. Bu kez yılbaşı öncesi ülkesine giden Rumen teknik adamın yine Covid-19 olduğu ve testinin pozitif çıktığı ileri sürülürken önümüzdeki hafta Gaziantep'e geleceği öğrenildi. 

Sumudica korona2-i658e736bb6649.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image