Arama

Gaziantep FK'da son dakika gelişmesi! Yönetim ne oldu?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nün olağanüstü kongresi bugün yapılacak ve mevcut yönetim yoluna devam edecek. Gaziantep Valiliğihde yapılan toplantıdan devam kararı çıktı. Pek mevcut başkan Cevdet Akınal bırakacak mı? devam mı edecek?

Gaziantep FK'da son dakika gelişmesi! Yönetim ne oldu?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nde beklenen olağanüstü kongre çoğunluk aranmaksızın bugün yapılacak. Saat 13.00’da Kulüp Binasında gerçekleşecek olan kongre öncesinde aday yok. Mevcut başkan Cevdet Akınal ise aday olmayacağını açıkladı. Yeni başkan adayı çıkmazken bugün yapılacak olan kongrede aday olmaması halinde kulübün kayyuma kalması bekleniyor. Şu ana kadar hiçbir aday çıkmazken bugünkü kongrede kulüp kayyuma devderilecek.

Bunun üzerine dün akşam saatlerinde toplantı gerçekleştirildi. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yönetimin devam etmesini istedi. Bu durumda Cevdet Akınal'ın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image