Arama

Gaziantep FK'da sıkıntı belli oldu! Erol Bulut o maçı açıkladı

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray’a 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra toparlanamadıklarını söyledi.

Gaziantep FK'da sıkıntı belli oldu! Erol Bulut o maçı açıkladı
ad image
ad image

Ligde istikrarsız bir görüntü sergileyen ve son 9 maçta 6 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçından sonra toparlanamadıklarını söyledi. Erol Bulut, “Bizde bireysel hatalarımız defans anlamında fazla. Bu senede devam ediyor. Galatasaray’a karşı önde olduğumuzda ve maç 2-1 kaybettiğimizde kırılganlık oldu. Ondan sonra tam anlamda toparlayamadık. Ümraniye Trabzon devam etti. Maalesef şu anda ki duruma da geldik. İyi hazırlık dönemi geçirdik. Çok İyi futbol oynamasak ta en azından maçı kazanma hırsı, konsantrasyon, disiplin vardı. Bu konsantrasyonu düşürdü bir iki mağlubiyetten sonra bireysel hatalarda üzerine gelince tam anlamıyla düşüşten kendimizi kurtaramadık” diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image