Arama

Gaziantep FK'da nokta transfer harekatı

1 yıl önce

Teknik Sorumlu Erdal Güneş ve Sportif Direktör Adnan Erkan’ı görevlendiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, yeni sezon için 4-5 transfer yapacaklarını ve bu transferlerin de nokta isimler olacağını söyledi. İskelet kadronun durduğunu dile getiren Yılmaz, “Kiralık giden oyuncularımız sezon sonunda takımımıza dönecek. Bunların yanına 4-5 nokta transfer yapacağız” dedi.

Gaziantep FK'da nokta transfer harekatı
ad image
ad image

Deprem sonrasında liden çekilen ve 15 futbolcusunu kiralık olarak gönderen Gaziantep Futbol Kulübü, bu futbolcularla yola devam etmek istiyor. Ağustos ayında başlayacak olan yeni sezon için planlarını yapmaya devam eden Kırmızı-Siyahlı kulüpte, transfer için düğmeye basıldı. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, 2023-2024 sezonuna güçlü bir kadro oluşturarak girmek istediklerini belirterek, “İskelet kadromuz duruyor. Bu ekibimize 4-5 nokta transfer yapacağız. Bunun için Teknik Sorumlumuz Erdal Güneş ve Sportif Direktörümüz Adnan Erkan’a yetki verdik.Takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları yakın takibe aldılar. Yeni sezon öncesinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bunun için ilk etapta kadromuzu oluşturmaya çalışacağız” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image