Arama

Gaziantep FK’da neler oluyor?

8 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde flaş gelişmeler yaşanıyor. Kulüp Başkanı Memik Yılmaz'ın belediye başkanlığı için aday olup olmayacağı gündemdeki yerini korurken kulüpte ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Gaziantep FK’da neler oluyor?
ad image
ad image

OKAN EROĞLU DÖNDÜ

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın Oğuzeli Belediye Başkan adayı olması halinde kulübün nasıl yönetileceği konuşulurken asıl sürpriz, daha önce Gaziantep Futbol Kulübü'nde İdari Menejer olan Okan Eroğlu'nun geri dönmesi oldu. Eroğlu, Memik Yılmaz'ın isteği üzerine Gaziantep Futbol Kulübü'nde yeniden göreve başladı. Cevdet Akınal döneminde gönderilen Okan Eroğlu, Memik Yılmaz ile yeniden kulübe döndü. Bu karar süpriz olarak karşılandı.

FARUK YILDIRIM GİDİYOR MU?

Gaziantep Futbol Kulübü'nde yaşananlar baş döndürürken Okan Eroğlu'nun sürpriz bir şekilde geri dönmesinden sonra şu andaki Genel Müdür Faruk Yıldırım'ın ise ayrılacağı gündeme geldi. Yıldırım'ın Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ile gönüşmeler yaptığı ve bir başka şirketin başına geçeceği iddia ediliyor.

YÖNETİMDE NELER KONUŞULDU?

Adana Demirspor maçından sonra Memik Yılmaz başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında kulübün geleceği konuşuldu. Gizli olarak gerçekleştirilen toplantıda Memik Yılmaz'ın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Oğuzeli Belediye Başkanlığı için adaylığı gündeme gelirken Yılmaz'ın aday olması halinde ise kulübün kime verileceği ve başkanın kim olacağı konuşuldu. Ancak yönetimden bir isim çıkmadığı gelen bilgiler arasında.

SUMUDİCA 7 TRANSFER İSTİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Trabzonspor maçından sonra bu kez Adana Demirspor karşılaşmasında isyan etti. Rumen teknik adam Adana Demirspor'un 2 gol atmasından sonra el hareketleri yaparak isyan ettiği gözlenirken maçtan sonra ise başkan Memik Yılmaz'a devre arasında en az 7 transfer alınmasını söylediği gelen bilgiler arasında.

TAKIM İÇİNDE MUTSUZLUK VAR

Gaziantep Futbol Kulübü'nde baş döndüren gelişmeler yaşanırken takım içerisinde futbolcuların mutsuz oldukları dikkat çekiyor. Kırmızı-Siyahlı takımda yaşanan bu huzursuzlar Maxim'in ağrılarım var diyerek kadroya girmemesiyle iyice gün yüzüne çıktı. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image