Arama

Gaziantep FK’da Memik Yılmaz’ın planı tutuyor

8 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, 18 maç sonunda 20 puana ulaşırken sezon başında 21-22 puan hedef koyan Kulüp Başkanı Memik Yılmaz’ın bu hedefi tutuyor. İlk yarının son maçına çıkacak olan Gaziantep ekibinde ilk yarı sonunda hedeflenen puanla nokta konulacak.

Gaziantep FK’da Memik Yılmaz’ın planı tutuyor
ad image
ad image

Sezona 5 mağlubiyetle başlayan ve daha sonra çıkışa geçen Gaziantep Futbol Kulübü, bu 5 haftalık kötü gidişattan sonra 20 puan topladı. Ligde düşme potasının üzerinde yer alan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Başkan Memik Yılmaz’ın sezon başında, “İlk yarıda 21-22 puan toplayabilirsek, rahat ederiz” hedefinden sonra takımı bu hedefe ulaştı. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, “Biz sıkıntılı bir süreçte lige çıktık. Hem ekonomik olarak hemde kadro bakımından sıkıntılıydık. Sezon başında ilk yarıda 21-22 puana ulaşabilirsek bizim için iyi olur demiştim. Şu anda bu hedefimize ulaştık diyebilirim. Gönül isterki 27-28 puan toplayabilseydik. Ama şu unutulmasın ilk 5 haftada sıfır çektik. Bunun için çabuk toparlandık. Şimdi hedefimiz Hatayspor maçını kazanmak” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image