Arama

Gaziantep FK’da Memik Yılmaz’dan transfer müjdesi

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Spor Yazarı Mustafa Teke ile yaptığı sohbette kulübün transfer sıkıntısı olmadığını ve 3-4 nokta transfer yapacaklarını söyledi. Transfer tahtasının kolay açılacağını dile getiren Memik Yılmaz, “İyi bir takım oluşturuyoruz” dedi.

Gaziantep FK’da Memik Yılmaz’dan transfer müjdesi
ad image
ad image

Cuma günü başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları öncesinde Mustafa Teke ile sohbet eden Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, yönetimin transfer için çalışmalara devam ettiğini belirterek, “İyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Şu anda 3-4 yerli ve yabancı oyuncu ile temastayız. Zaten bizim 22 futbolcumuz var. Sadece sağ ve sol kanatlara, forvete ve birde stopere oyuncu transfer edeceğiz. Bunun için görüşme halinde olduklarımız var. İstediğimiz an transfer tahtasını açarız. Bu futbolculara imza attıracağız. Gaziantep Futbol Kulübü’ne gönül veren taraftarlar rahat olsun. Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezonda başarılı bir şekilde yoluna devam edecektir” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image