Arama

Gaziantep FK'da Maxim sürprizi! Rumen oyuncu geri dönecek mi?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Erdal Güneş'ten Alexandru Maxim cevabı! Transfer için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu olmadığını söyleyen Erdal Güneş, tecrübeli futbolcunun yeniden döneceğini dile getirdi.

Gaziantep FK'da Maxim sürprizi! Rumen oyuncu geri dönecek mi?
ad image
ad image

Deprem felaketinin ardından Spor Toto Süper Lig'den çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan Beşiktaş'a kiralanan Alexandru Maxim için açıklama geldi. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, Rumen on numara ile ilgili iddialara cevap verdi.

Beşiktaş’ın Gaziantep Futbol Kulübü’nden kiralık olarak kadrosuna kattığı Alexandru Maxim ile ilgili gelen soruya Erdal Güneş, “Maxim gerçekten çok kaliteli bir oyuncu, saha dışındaki duruşu ve karakteri muazzam. Onu tanıdığım için, onunla çalışma imkanı bulduğum için çok mutluyum. Maxim bizim için çok önemli bir oyuncu. Bence Maxim daha iyi yerleri hak eden bir oyuncu. Maxim, Beşiktaş’a kesinlikle katkı sağlayacaktır. Maxim’in sözleşmesinde sözlü ya da yazılı bir satın alma opsiyonu yok. Maxim gelecek sezon bizimle birlikte olacak” diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image