Arama

Gaziantep FK'da Kolombiyalı golcü 1 yıllık imzaladı

1 yıl önce

Transferde eksiklerini gidermeye çalışan Gaziantep Futbol Kulübü, Kolombiyalı Brayan Riascos ile sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki oyuncu kendisini Gaziantep FK’lı yapan imzayı attı. Kolombiyalı oyuncu sezon sonuna kadar kiralandı.

Gaziantep FK'da Kolombiyalı golcü 1 yıllık imzaladı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, Rusya Ligi takımlarından Metalist Kharkiv'de forma verilen Brayan Riascos'un geçici transfer konusunda oyuncu ve kulüp ile anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre başarılı hücum futbolcusu Riascos, satın alma seçeneğiyle birlikte bir yıl kiralık olarak Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyecektir.

Yeni transfer Brayan Riascos, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz'ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

 

Brayan Riascos kimdir?

10 Ekim 1994 tarihinde Kolombiya'nın Buenaventura ülkesinde dünyaya gelen Riascos, futbol Brezilya'nın köklü takımlarından Corinthians alt yapısına başladı. Hücum hattının her yerinde forma verilen Riascos, güçlü fizik kapasitesinin yanı sıra süratiyle da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kariyerinde 218 resmi müsabakaya çıkan Kolombiyalı forvet, 55 gol atıp 27 kez de asist yapma başarısını gösterdi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image