Arama

Gaziantep FK'da kiralık oyuncular yakın takipte

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü 2023-2024 sezonu için harekete geçerken öncelikle kiralık gönderdiği futbolcuları yakın takibe aldı. Kırmızı-Siyahlı takımın başkanı Memik Yılmaz, Sportif Direktör Adnan Erkan ve Teknik Sorumlu Erdal Güneş,kiralık giden futbolcularla birebir görüşürken bu oyuncuların performansını ise yakından takip ediyorlar.

Gaziantep FK'da kiralık oyuncular yakın takipte
ad image
ad image

Yeni sezonda Süper Lig’de yoluna devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü için kritik süreç başladı. Kırmızı-Siyahlı takımın yeni sezon kadrosunda yer alacak olan oyuncularla birebir görüşme yapılırken özellikle kiralık olarak gönderilen futbolcularla temas kuruldu. Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi, kiralık olarak başka takımlara giden futbolcuları yakın takibe aldı. Gaziantep Futbol Kulübü’nde kiralıkların son durumu için görüşmeler yapılırken bu futbolcuların yanına ise yeni transfer çalışmaları devam ediyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image