Arama

Gaziantep FK’da kale Florin Nita’ya emanet

1 yıl önce

Teknik direktör değişikliğinden sonra Marius Sumudica’yı takımın başına getiren Gaziantep Futbol Kulübü kaleci Florin Nita anlaşma sağladı.

Gaziantep FK’da kale Florin Nita’ya emanet
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Sparta Prag forması giyen başarılı file bekçisi Florin Nita ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. 

Yeni transferimiz Florin Nita, Başkan Yardımcısı Güney Dağdeviren’in de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

 

Florin Nita kimdir?

 

3 Temmuz 1987 yılında Romanya’nın Bükreş şehrinde dünyaya gelen Nita, futbola ülkesi takımlarından Chiajna takımında başladı. 2013 yılında Steaua Bükreş’e transfer olan Rumen Milli Kaleci, daha sonra ise 2018 yılında Sparta Prag’da forma giydi. Kariyerinde 313 resmi müsabakaya çıkan başarılı file bekçisi, 112 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı. 19 kez de Romanya Milli Takımı’nda forma giyen Nita, sezon sonuna kadar kırmızı-siyahlı takımın başarısı için ter dökecek.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image