Arama

Gaziantep FK'da hesaplar tutmadı! Sumudica ne yapacak?

6 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'de Marius Sumudica yönetiminde çıktığı son üç karşılaşmadan puansız ayrıldı. 

Gaziantep FK'da hesaplar tutmadı! Sumudica ne yapacak?
ad image
ad image

 

Gaziantep FK'da kötü gidiş devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, Rumen teknik adam Marius Sumudica yönetiminde Süper Lig'de çıktığı son üç karşılaşmadan (Ankaragücü, Kasımpaşa ve Trabzonspor) puansız ayrıldı. 

Evinde de 2 maçtır kazanamıyor 

Güney ekibi oynadığı son 3 maçta ilk olarak evinde Ankaragücü'ne 1-0,  deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-2 skorla mağlup oldu. Kırmızı siyahlılar son olarak evinde Trabzonspor'a 3-1'lik skorla yenilerek, oynadığı son üç karşılaşmadan puansız ayrıldı. 

Rüzgar tersine döndü

Rumen teknik adam Marius Sumudica yönetiminde oynadığı ilk üç karşılaşmada evinde gol yemeden kazanan Gaziantep FK, son iki iç saha maçında ise sahadan puansız ayrıldı. 

Kupada yoluna devam ediyor 

Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı ekip ilk olarak Efeler 09'u 4-0 ile Etimesgut Belediyespor'u ise 2-'lik skorlarla geçerek adını bir üst tura yazdırmayı başarırken, 5. turda Bodrum FK ile eşleşti.

Sumudica transfer istiyor

Erdal Güneş sonrası Gaziantep ekibinin başına geçen Marius Sumudica, Ocak ayı transfer dönemini işaret etti. Trabzonshor karşılaşmasının ardından konuşan deneyimli teknik adam Ocak ayında 5-6 transfer yapmaları gerektiğini belirterek, "Ocak transfer dönemine kadar kaç puan toplarız bilmiyorum ama bizim en az 5-6 tane transfer yapmamız gerekiyor takımı daha iyi hale getirmek için" ifadelerini kullandı. 

Beraberliği olmayan tek takım konumunda

Gaziantep FK, Süper Lig'de oynadığı 15 karşılaşmada beraberliği olmayan tek takım konumunda yer alıyor. Kırmızı-Siyahlı ekip oynadığı 15 maçta 5 galibiyet ve 10 mağlubiyet alarak 15 puanla 15'inci sırada yer alıyor. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image