Arama

Gaziantep FK'da Günay Güvenç'ten flaş açıklamalar

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı file bekçisi ve takım kaptanı Günay Güvenç’ten taraftarlara mesaj var. Ankara dönüşü havaalanında taraftarların büyük bir coşkuyla karşıladığı futbolcular evlerine neşeli bir şekilde giderken, taraftarlarla bir süre sohbet eden kaptan Günay, “Güneş’imize sahip çıkalım. Bu takım daha iyi yerlere gelecek” dedi.

Gaziantep FK'da Günay Güvenç'ten flaş açıklamalar
ad image
ad image

Ankaragücü galibiyetinin ardından şehre dönüşte taraftarların havalimanında karşıladığı Gaziantep FK’da kaptan Günay Güvenç önemli açıklamalar yaptı ve “ Biz birbirimize sahip çıkalım. Çünkü bizler hariç kimse bizim başarılı olmamızı istemiyor. Kafanızın bir köşesine yazın. Bu takımı çok başarılı olmak olmasın diye dua edenler var“  dedi.
Takım adına konuşan başarılı futbolcu sözlerine şöyle başladı; “Geçmişte olanlar oldu, bitti. Bir şeyi unutmayın. Sizden daha çok bu takım üzüldü. Her kazanamadığımız maçta, her mağlup olduğumuz maçta, her beraberlikte biz sizden daha çok üzüldük. Bunu kafanızın bir köşesine yazın. Bu hep böyle oldu, böyle olacak. Biz umursamıyoruz ya da umurumuzda değil diye hiçbir zaman yoktu bu takımda. Zor bir dönemden geçtik.”

ERDAL GÜNEŞ’İ YALNIZ BIRAKMAYIN
Gaziantep Futbol Kulübü’nün deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı Ankaragücü maçında sergilediği performansla takımına büyük katkı sağlayan kaptan Günay, maçtan sonra Erdal Güneş’i alarak taraftarlara götürdü. Güneş’e moral veren ve destek olan Günay; “Erdal Güneş'i yalnız bırakmayın. Gerçekten daha güneş açmadı. Güneşi sezon sonunda görelim biz. Uzun bir maraton. Biz birbirimize sahip çıkalım. Çünkü bizler hariç kimse bizim başarılı olmamızı istemiyor. Kafanızın bir köşesine yazın. Bu takımı çok başarılı olmak olmasın diye dua edenler var. Ben beş senedir bu kulüpteyim, hain söylemek istemiyorum. Onlara inat birlik beraberlik gösterelim. Biz her şeyimizi vereceğiz. Siz de her şeyinizi verin. Uzun vadede başarılı olacağız” diye konuşt

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image