Arama

Gaziantep FK'da Günay bilmecesi

1 yıl önce

Sezonu Kasımpaşa’da tamamlayan başarılı kaleci Günay Güvenç için Galatasaray resmi teklifte bulundu. Sözleşmesi devam eden bu oyuncu için Galatasaray’a bonservis bedeli bildirildi. Galatasaray’ın ise bu bedeli kabul edip etmeyeceği merak edilirken Günay’ın durumu belirsizliğini koruyor.

Gaziantep FK'da Günay bilmecesi
ad image
ad image

 

 

2 MİLYON’A REST ÇEKTİ

Deprem sonrasında ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübü’nde 15 futbolcu kiralık olarak başka kulüplere gönderilmişti. Günay’ı ise o dönemde iki ayrı kulüp istedi. Hem Başakşehir, hem Kasımpaşa bu oyuncuya talip oldu. Günay için kesenin ağzını açan Başakşehir, Gaziantep ekibine 2 milyon TL fazla ödemeyi kabul etmesine rağmen Günay, orayı tercih etmeyerek Kasımpaşa’ya gitti. Gaziantep FK ise deprem sonrasında 2 milyon TL’yi kasasına koyamadı.

GALATASARAY İSTİYOR AMA!

Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşmesi bulunan kaleci Günay için Galatasaray devreye girdi. Galatasaray başkanvekili Erden Timur, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz ile görüştü. Bu görüşmede bonservis ücreti gündeme gelince Galatasaray düşünmek üzere süre istedi. Günay’ın ise alacaklarına karşılık gidebileceği ileri sürülürken şimdi gözler Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin vereceği karara çevrildi. 

Etiketler : Günay Güvenç Kasımpaşa Galatasaray Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep FK Memik Yılmaz Erden Timur
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image