Arama

Gaziantep FK'da gözler kongreye çevrildi

1 yıl önce

2023-2024 sezonunda Süper Lig’de yoluna devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde bir yandan yeniden yapılanma yapılırken Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve ekibi, 30 Mayıs’ta yapılması planlanan kongreye kilitlenmiş durumda. Bu kongreden sonra neler yapılacağı ise merak ediliyor.

Gaziantep FK'da gözler kongreye çevrildi
ad image
ad image

Bu sezon sıkıntılı bir süreçten geçen ve ekonomik çıkmaza giren Gaziantep Futbol Kulübü, 6 Şubat depreminden sonra ligden çekilerek bir nebze olsun nefes aldı. Kırmızı-Siyahlı kulüp için yeni sezon hazırlıkları başlarken Ağustos ayında start alacak olan 2023-2024 sezonu hazırlıkları için 30 Mayıs’ta yapılacak olan kongre bekleniyor.

YÖNETİM OLUŞTURULACAK
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için görevi devralan Memik Yılmaz, 30 Mayıs’ta kongre yaparak yönetim kurulunu belirleyecek. Yönetim için bir çok işadamı ile görüşme yapan Yılmaz’ın güçlü bir yönetim kurulu oluşturmaya çalıştığı görülüyor.

TRANSFER İÇİN BEKLEMEDELER
Gaziantep ekibinde yeni sezonda kadroyu güçlü tutmak için transfer çalışmalarının ay sonunda start alması bekleniyor. Kongre sonrasında yapılacak olan transferlere imza attırılacak. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz’ın kongreden sonra transfer için düğmeye basacağı öğrenildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image