Arama

Gaziantep FK'da flaş gelişme! Memik Yılmaz'dan seçim sinyali

7 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, kulüplerde genelde 2 yılda bir seçim olduğunu dile getirerek, kendilerinin bir yılı tamamladıklarını ve bir yıl daha görevde olduğunu söyledi.

Gaziantep FK'da flaş gelişme! Memik Yılmaz'dan seçim sinyali
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, kulüplerde genelde 2 yılda bir seçim olduğunu dile getirerek, kendilerinin bir yılı tamamladıklarını ve bir yıl daha görevde olduğunu söyledi. Memik Yılmaz, teknik direktör Sumudica’dan memnun olduğunu dile getirdi. 

LİGDE İYİ KONUMDAYIZ

Ligde Cumartesi günü Alanyaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Başkan Memik Yılmaz gidişattan memnun gözüküyor. Son 5 haftada alınan sonuçların önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, “Son 5 maçta toparlandık. Oyuncularımız birbirine alıştı. Üstüne koyarak gidiyoruz. İnşallah hak ettiğimiz yerlere geleceğiz. Öncelikli hedefimiz iyi futbol oynamak. Gönül ister ki ilk 5'e girelim. İnşallah ligi güzel bir yerde bitiririz" dedi. 

SUMUDİCA’DAN MEMNUN

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Teknik Direktör Sumudica’dan memnun olduğunu belirterek, “Hocamız işini iyi yapıyor. Şu ana kadar kendisinden memnunuz. Sumudica göreve geldiği günden bu yana başarılıyız. Şehir de seviyor. Hocamızdan memnunuz. Takımı hızlı şekilde toparladı. İşini severek yapan biri. İnşallah daha güzel şeyler yapar. Sumudica'dan beklentimiz yüksek” dedi. 

YILMAZ’DAN SEÇİM SİNYALİ

Yılmaz, taraftarların da desteğinden memnun olduklarını aktararak, "Bu tarz kulüplerde 2 yılda bir seçim olur genelde. Biz de 1 yılımızı tamamladık. Önümüzde 1 yılımız var. Allah kısmet ederse ülkemizi Avrupa'da temsil etmekten gurur duyarız." şeklinde görüş belirtti.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image