Arama

Gaziantep FK'da flaş gelişme! Erol Bulut transfer istedi

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nün üst üste aldığı istikrarsız sonuçlar teknik direktör Erol Bulut'un transfer isteğini yeniledi. Kırmızı-Siyahlı takımın hocası Bulut, devre arasında en azından 2-3 transfer yapmaları gerektiğini ifade etti.

Gaziantep FK'da flaş gelişme! Erol Bulut transfer istedi
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, takımının geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bulut, devre arasında en az iki transfer yapmak istediklerini belirterek, yönetime mesaj yolladı.

 

YÖNETİME RAPOR SUNACAK

Alanyaspor mağlubiyetinden sonra üzgün gözüken Bulut, eksikleri olduğunu ve gerekli takviyeleri yapmaları gerektiğini dile getirdi. Alanyaspor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulunan Erol Bulut'un transfer konusunda yönetime rapor sunduğu belirtti.

TRANSFERLER YABANCI OLACAK

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, eksiklerin giderilmesi için transfere ihtiyac duyduklarını belirterek, bu konuda yönetimle tekrar görüşecek. Devre arasında 2-3 yerli veya yabancı oyuncu almak için harekete geçilecek.

Etiketler : Gaziantep FK Erol Bulut Transfer Cevdet Akınal Yabancı
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image