Arama

Gaziantep FK'da Erdal Güneş'ten taraftarlara rahatlatan mesaj

1 yıl önce

Trendyol Süper Lig’de ilk üç maçını kaybeden Gaziantep Futbol Kulübü’nde Galatasaray alarmı verilirken Teknik Direktör Erdal Güneş, zorlu maç öncesinde Mustafa Teke ile bir araya gelerek yüreklere su serpti.

Gaziantep FK'da Erdal Güneş'ten taraftarlara rahatlatan mesaj
ad image
ad image

 

Gaziantep spor camiasının sevdiği isimlerin başında gelen Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, ligde geride kalan üç maçı ve bu hafta oynayacakları Galatasaray maçını Mustafa Teke’ye yorumladı.

 

 

 

DEPREM SONRASI TOPARLANMAK ZOR OLDU

 

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, depremden sonra yaşadıklarını anlatarak, “Deprem sonrası kulüp adına ve futbolcularımız adına zor bir dönem geçirdik. Yerli ve yabancı oyuncuların kalıp kalmayacağını takip etmek zorundaydık. Ve bu sezon için yeniden takım olmak ve kadroyu oluşturmak için çok büyük çaba sarfettik. Başkanımız ve yönetimimiz hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yaparak takımın lige başlaması için büyük emekler verdik. Allah’a şükür lige başladık. Tabi bu kolay olmadı” dedi.

 

SINIRDA OLMAMIZ VE DEPREM OLMASI BELİMİZİ BÜKTÜ

 

Depremden sonra takımı toparlamaya çalıştıklarını dile getiren Erdal Güneş, “Biz as kadromuzdan 10 futbolcumuzla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bunların deprem sonrasında gitmek istemesi bizi zorda bıraktı. Tabi iskelet kadromuz duruyor derken yeniden takım kurmak zorunda kaldık. Yeni transferler yapmaya çalıştık. Çok sayıda oyuncu ile her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen bazıları depremi bahane etti, bazıları sınırı. Ve gelmek istemediler. Son dakikada transferler olmadı. Bu durum bizim için çok zor oldu” diye konuştu.

Erdal-Teke1-i64efb12b568db.jpg

 

 

TAKIM TOPARLANIYOR

 

Erdal Güneş, Süper Lig’de oynadıkları ilk üç maçı yorumlayarak, “Fenerbahçe maçıyla lige başladık. Tabi karşımızda Fenerbahçe var ve biz yeni bir takımız. Bu takım ilk kez bir arada oynuyor. Yeni yeni uyum sağlıyorlar. Sivas ve Konya maçlarında biraz daha toparlandık. Takımımız iyiye doğru gidiyor. Biraz sabır gösterilirse iyi bir takım olacağız. Eksiklerimiz yok mu? Mutlaka var. Bunları giderip daha iyi bir takım olmaya çalışacağız. Çünkü, transferde deprem ve sınır olmamız elimizi kolumuzu bağladı. Her şeye rağmen iyi olmaya çalışıyoruz. Şu anda iyi gibi gözüken Samsun ve Ankaragücü’nün birer puanı var. Bizde puan alacağız. Daha iyi olacağız” ifadesini kullandı.

 

 

 

GALATASARAY FIRSAT MAÇI OLACAK

 

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Galatasaray ile oynayacağı maçın önemine değinen Teknik Direktör Erdal Güneş, “Bu maç bizim için fırsat maçı olacak. Galatasaray yenilmeyecek bir takım değil, Futbolcularımızın bu maça çok iyi hazırlanarak kazanacağımıza inanıyorum. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ve güveniyle Gaziantep FK bu maçtan puan yada puanlar alacaktır. Ben takımıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image