Arama

Gaziantep FK'da Erdal Güneş inanıyor!

1 yıl önce

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Erdal Güneş, takımının bu maçta daha iyi bir görüntü sergileyerek maçı fırsata çevireceklerine inandığını söyledi.

Gaziantep FK'da Erdal Güneş inanıyor!
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Galatasaray ile oynayacağı maçın önemine değinen Teknik Direktör Erdal Güneş, “Bu maç bizim için fırsat maçı olacak. Galatasaray yenilmeyecek bir takım değil, Futbolcularımızın bu maça çok iyi hazırlanarak kazanacağımıza inanıyorum. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ve güveniyle Gaziantep FK bu maçtan puan yada puanlar alacaktır. Ben takımıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

Erdal Güneş, son Konyaspor karşılaşmasında takımının toparlandığını ve yeni bir ekip olmalarının sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. Güneş, "Aslında bu takım yeni bir takım. Hepsi bir arada yeni oynuyorlar. Ama geride kalan üç haftada bu takımın toparlandığını gördüm. Şimdi Galatasaray maçını fırsata çevirme zamanı. Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca destekleriyle bu maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi. 

Erdal-Teke3-i64efb160e4a5a.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image