Arama

Gaziantep FK'da Erdal Güneş hangi bölgelere transfer istiyor?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü ilk etap kamp çalışmasını tamamlarken teknik direktör Erdal Güneş ise yönetiminden istediği futbolcuların raporunu hazırladı. Genç teknik adam 4 mevkiye transfer yapmaları gerektiğini dile getirdi.

Gaziantep FK'da Erdal Güneş hangi bölgelere transfer istiyor?
ad image
ad image

Cumartesi gününden itibaren yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da yapacakları kamp ile devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Erdal Güneş'in yönetimden istekleri var. Güneş, transfer istediği mevkileri başkan Memik Yılmaz ve yönetimine bildirilirken kısa sürede bu transferlerin gerçekleşmesini istedi. Erdal Güneş, "Transfer tahtamız kapalı ama ciddi bir şey değil, onunla alakalı yönetimimiz çalışma yapıyor. Sanırım bugün veya yarın o sorun çözülecek. Eksik olduğumuz, mevkiler, pozisyonlar var, santrfor, sol bek, sağ bek gibi bazı mevkilerde eksikliklerimiz var. Çalışmalarımız çok ciddi şekilde devam ediyor. Hem kulübün ekonomisine uygun hem hedefimize katkı sağlayacak oyunlar en kısa zamanda aramıza katılacaktır" dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image