Arama

Gaziantep FK'da Erdal Güneş farkı

1 yıl önce

Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra Erdal Günel ile Ankaragücü ve Hatayspor maçına çıkılırken bu iki maçtan alınan 6 puan büyük sevinç yarattı. Teknik Sorumlu Erdal Güneş, aldıkları galibiyetin önemli olduğunu belirterek, Gaziantep'i daha iyi yerlere taşımak için çalıştıklarını ifade etti.

Gaziantep FK'da Erdal Güneş farkı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında A.Hatayspor'u 4-1 mağlup ederek puanını 25'e yükseltti ve üst üste ikinci galibiyetini aldı.
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Güneş, "Geçen hafta iyi bir takıma karşı kısıtlı zamanlarda iyi bir galibiyet aldık. O maçtan sonra da oyunculara şunu söylemiştim; arkadaşlar sadece bir maç kazandık daha kazanacak çok var, bu işi bitirip Hatayspor maçına konsantre olalım demiştim. Bugün iyi mücadele, iyi istek ve iyi bir futbol ile ağır bir zemine rağmen güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Yine oyuncularımıza şunu söyledim. Yine kazanacak çok maçımız var dedim. Biz profesyonel insanlarız, 2 gün sonra zor bir deplasmana gideceğiz. Bugün bu maçın sevincini bitirerek, zor maçlarımıza hazırlanalım diye konuştuk. Bugün güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyetin mimarı oyuncularımızdır. Kendilerini tüm yüreğimle tebrik ediyorum. Uzun zamandan sonra 2 maç üst üste kazanmak bizi mutlu etti. Bu benim için sürpriz değil. Ben takıma sonradan gelmedim. Ben 6 yıldır bu takımın içerisindeyim. Bu oyuncuların hepsi ile yakından diyaloğum oldu ve oyuncuların potansiyelinin farkındayım. Oyunculara sadece potansiyellerinin yüksek olduğunu söyledim. Oyuncuların potansiyellerini dışarı çıkarmak için destek sağladım. Video analiz ve birebir görüşmelerle oyuncuların gerçek potansiyellerinin yukarı çıkmasına yardımcı oldum’’ dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image