Arama

Gaziantep FK'da değişim zamanı

9 ay önce

Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarını kaybeden Gaziantep Futbol Kulübü'nde başkan Memik Yılmaz ve Teknik Direktör Sumudica harekete geçti. Takıma katkı sağlamayan isimlerin ipi çekilecek. 

Gaziantep FK'da değişim zamanı
ad image
ad image

 

Bardağı taşıran son damla olan Kasımpaşa yenilgisinden sonra Teknik Direktör Sumudica, "Oynamak istemeyen Ocak'ta gidebilir" açıklamasından sonra gözler kimlerin kızağa çekileceğine çevrildi. Çok sayıda futbolcunun gözle görülür bir düşüş yaşadığı Gaziantep Futbol Kulübü'nde isimleri netleşmeyen çok sayıda oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor. 

SUMUDİCA SERT ÇIKTI

Kasımpaşa yenilgisinden sonra üzüntülü olduğu gözlenen Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bugünden itibaren başlayacağız, Formayı kim hak ediyorsa onlar oynayacak. Ben sadece ismi olan oyuncularımı oynatmak istemiyorum, takımın karakter koymasını istiyorum. Sahada mücadele etmesini, savaşmasını istiyorum. İsmin büyüklüğü hiç önemli değil. Kim oynamak istiyorsa oynayacaktır. Oynamak istemeyen de ocakta gidebilir" ifadelerini kullandı.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image