Arama

Gaziantep FK'da bir haftada 5 transfer! Sumudica hazır gelmiş

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü hareketli bir transfer süreci geçirirken Teknik Direktör değişikliğinden sonra Marius Sumudica’nın isteği üzerine 5 yeni oyuncu alındı. Bir haftada 5 transfer gerçekleştiren Gaziantep FK bir ilke imza atarken Sumudica’nın göreve gelmeden transferleri hazırladığı öğrenildi.

Gaziantep FK'da bir haftada 5 transfer! Sumudica hazır gelmiş
ad image
ad image

Ligin ilk 4 haftasında Erdal Güneş ile mücadele eden ve sıkıntılı günler geçiren Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki karşılaşmayı analiz eden tekspor.net Kırmızı-Siyahlı takımının son bir haftalık çalışmasını araştırdı. Gaziantep FK forvetsiz, stopersiz çıktığı karşılaşmalar sonrasında teknik direktör değişikliğine gitti. Erdal Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna Marius Sumudica getirildi. Daha sonra transfere hız veren yönetim, bir haftada 5 oyuncuya imza attı. 

 

SUMUDİCA LİSTESİYLE GELDİ

Gaziantep Futbol Kulübü'nde ikinci baharını yaşayan Teknik Direktör Marius Sumudica, hafta sözleşme imzalarken göreve gelir gelmez transfer listesi yönetime verdi. Sumudica listesi elinde gelirken bir hafta içerisinde ise tam 5 oyuncu aldırdı.

 

BİR HAFTA TRANSFER REKORU

Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör değişikliği sonrasında 5 transfer gerçekleştirdi. Sumudica'nın gelişimiyle Denis Dragus, Nicolas N'Koulou, Florin Nita, Junior Morais, Oğulcan Çağlayan ve Sumudica öncesinde Albian Ajeti Kırmızı-Siyahlı takımına imza attı. Sumudica'nın göreve gelirken transferleri günler öncesinden ayarlanarak geldiği öğrenildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image