Arama

Gaziantep FK'da başkanlık için Tolga Batallı kolları sıvadı

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde yaşanan başkan belirsizliği devam ederken iş insanı Tolga Batallı'nın ismi ön plana çıktı. Batallı, 30 kişilik bir yönetim oluşturmak için çalışmalara başlarken bugün veya yarın başkan ve yönetimin netleşeceği kaydedildi.

Gaziantep FK'da başkanlık için Tolga Batallı kolları sıvadı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığını kabul eden ve Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek’le görüşen Tolga Batallı hem yönetimini kurmaya hem de kulübün ödenmesi gereken borçlarını ödemek için para aramaya başladı. Tolga Batallı’nın başkanlık konusunda kararsız olduğu öğrenilirken son kararını bugün veya yarın vereceği kaydedildi.

Cevdet Akınalın istifasından sonra kulüp başkanı arayan ve yönetimsiz kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkanlığı kabul eden iş insanı Tolga Batallı, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştükten sonra kolları sıvadı. Bir çok sanayici ve işadamı ile temasa geçen Batallı, 30 kişilik bir yönetim oluşturmaya çalışıyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image