Arama

Gaziantep FK'da Başkan Yılmaz takımını uyardı

9 ay önce

Ligde üst üste alınan başarılı sonuçların ardından morallerin tavan yaptığı Gaziantep Futbol Kulübü’nde, Ankaragücü maçı öncesi kulüp başkanı Memik Yılmaz, teknik heyetin ve futbolcuların dikkatini çekti.

Gaziantep FK'da Başkan Yılmaz takımını uyardı
ad image
ad image

 

Aldığı galibiyetlerle ligde çıkışa geçen Gaziantep Futbol Kulübü’nde gözler Ankaragücü karşılaşmasına çevrilirken, bu zorlu maç öncesinde Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, oyunculara ve teknik ekibe mesaj verdi. “Ayakların yere basması lazım” diyen Yılmaz, uyarılarda bulundu. Gaziantep Futbol Kulübü Başkan Memik Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Marius Sumudica ile birlikte iyi giden bir çıkışımız var. İyi bir hava yakaladık ama ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor. Lig uzun maraton, lige kötü başladığımız farklı şeyler konuşuyorduk, şu anda farklı şeyler konuşuyoruz. O yüzden temkinli olmakta yarar var ve önümüze bakıp maç, maç gitmeliyiz. Alacağımız sonuçlar bizi nereye götürür bilmiyorum ama istiyorum ki Gaziantep FK çok iyi yerlerde olsun” dedi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image