Arama

Gaziantep FK'da başkan Yılmaz'ın ince hesapları

11 ay önce

Cevdet Akınal’ın görevi bırakmasından sonra bir süre başkan arayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde 6 Şubat depreminden bir gün önce görev işadamı Memik Yılmaz’a verildi. Yılmaz ise göreve geldikten sonra yönetimde, teknik ekipte, kulüpte ve takımda önemli bir değişime gitti.

Gaziantep FK'da başkan Yılmaz'ın ince hesapları
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, göreve geldikten sonra yaptığı ince hesaplarla takımın değişiminde büyük rol oynadı. www.tekspor.net , araştırmalarına göre, Gaziantep'in eski valisi Davut Gül'den alan ve bir gün sonra yaşanan asrın felaketi depremden sonra sıkıntılı günler geçiren Gaziantep FK başkanı Memik Yılmaz, herşeye rağmen takımın toparlanmasını sağladı. Yılmaz, kendi işinde olduğu gibi kulüp yönetiminde de yaptığı ince hesaplarla bir çok şeyin değişimini sağladı. Yılmaz kulüp hesaplarından tutunda kulübedeki değişime kadar inceleyip sık dokudu.

 

KULÜBÜN İÇİNDE DEĞİŞİM OLDU

Depremden sonra EYT'li olan personelin birbirinden ayrıldığı ve bir çok değişime giden Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, aynı zamanda kulüp esnafının alan borçlarında da ince eleyip sık dokuyarak bu borçların kapanmasını sağladı.

 

KULÜBEYE KARA VE CANSIZ GEÇTİ

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, takımın içinde değişime giderken en büyük değişimi Teknik Direktör Sumudica’nın göreve gelmesinden sonra yaptı. Sportif Direktör Adnan Erkan ile yolların ayrılmasından sonra bu göreve kulübün medya sorumlusu Cemil Cansız’ı getirdi. Buda yetmedi kulübeye Sumudica’nın yanına çok iyi yabancı dili bulunan yönetim kurulu üyesi Mustafa Kara’yı verdi. Futbol Şube Sorumlusu olarak Kara görev yaparken eski isimlerle tek tek yollar ayrıldı. Cansız ve Kara’nın bu görevlere gelmesini sağlayan başkan Yılmaz, “Bizden birileri orada olması gerekiyor” diyerek mesaj verdi. Yılmaz, eski isimler yerine genç ve dinamik iki ismi göreve getirdi.

 

TAKIMINA GÜVENİYOR

İstanbulspor ve Samsunspor galibiyetinden sonra adeta kendine gelen Gaziantep Futbol Kulübü'nde Başkan Memik Yılmaz, daha iyi sonuçların alacaklarına inandığını söyledi. Takımda gözle görülür bir değişimin olduğunu söyleyen Yılmaz, “Sonuca yönetimi çok güzel hamleler yapıyoruz. Yeni hocamız Sumudica ile kazanmaya başladık. Bunun devamı gelecek. Ben teknik ekibimize ve futbolcularımıza. Bu sezon orta sıralarda ligi tamamlayabilirsek bizim için çok önemli. Bunu yapabileceğimiz gücümüz ve kapasitemiz var” dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image