Arama

Gaziantep FK'da başkan Memik Yılmaz, yönetimini oluşturuyor

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nün 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden sonra kongreye gideceği öğrenilirken Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ise yönetim kurulunu oluşturmaya çalışıyor. Güçlü bir yönetim kurmak isteyen Yılmaz’ın işadamlarıyla birebir temas kurduğu ve iyi bir ekip oluşturmak için çaba gösterdiği görülüyor.

Gaziantep FK'da başkan Memik Yılmaz, yönetimini oluşturuyor
ad image
ad image

Görevi aldıktan sonra spor camiasıyla bir bütün olma adına önemli toplantılar yapan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, seçimlerden sonra kongre yapmayı planlıyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nün yapılacak olan olağan kongresinde Memik Yılmaz’ın güçlü bir yönetim kurulu ile yola devam etmek istediği öğrenildi. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in destekleriyle iyi bir yönetim kurulu oluşturmak için harekete geçen Yılmaz’ın işadamlarıyla birebir görüşme sağladığı öğrenildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image