Arama

Gaziantep FK'da başkan Memik Yılmaz'ın planı tutacak mı?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Kulüpler Birliği toplantısında yabancı sınırının kaldırılmasına karşı çıkarken kulüp olarak daha çok genç ve yerli oyuncuya şans vereceklerini söyledi. Yılmaz’ın hedefi alt yapıdan alacağı oyuncularla Süper Lig’de yola devam etmek olacak. Ancak, alt yapıdan son 10 yılda bir tek futbolcu bile çıkaramayan Gaziantep Futbol Kulübü’nün ligde nasıl bu oyuncularla yoluna devam edeceği merak ediliyor.

Gaziantep FK'da başkan Memik Yılmaz'ın planı tutacak mı?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, bir yandan 30 Mayıs’ta yapılacak olan kongrenin hazırlığını yaparken bir yandan da takımının yeni sezona hazır olması için çaba gösteriyor. Kulüpler Birliği’nde çok sayıda kulüp yabancı sınırının kaldırılmasını isterken sadece Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, yabancı yerine yerli oynatılması gerektiğini söyledi. Daha sonra ligde yerli ve alt yapıdan alacakları oyuncularla devam edeceklerini dile getiren Yılmaz’ın söylediği planın tutup tutmayacağı merak ediliyor.
Son 10 yılda alt yapıdan bir tek futbolcu çıkaramayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Memik Yılmaz’ın alt yapı projesinin tutmayacağı söylenirken,Yılmaz’ın teknik sorumlu Erdal Güneş ve Sportif Direktör Adnan Erkan ile birlikte nasıl bir yol izleyecekleri merak ediliyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image