Arama

Gaziantep FK'da alt yapı silbaştan

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu’nun başlattığı akademi için kulüpler harekete geçerken bunlardan biriside Gaziantep Futbol kulübü oldu. TFF’nin teklifine evet diyen Kırmızı-Siyahlılar, alt yapıda yeniliğe gidecek. Yıllardır alt yapıdan bir tek oyuncu çıkaramayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan Memik Yılmaz’ın yeni bir ekip kurmak istediği ve bu doğrultuda akademi mezunu antrenör ve teknik adamlarla temasta olduğu öğrenildi.

Gaziantep FK'da alt yapı silbaştan
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezonda Süper Lig’de yoluna devam edecek. İskelet kadrosunu korumaya çalışan Gaziantep FK’da TFF’nin başlattığı akademi konusunda ise çalışmalar sürüyor. Alt yapıdan yıllardır faydalanamayan ve bir tek oyuncu çıkaramayan  Gaziantep Futbol Kulübü’nde büyük bir değişim bekleniyor. Başkan Memik Yılmaz, “Kendi yağımızla kavrulacağız. Türkiye’nin dört bin yanıtı tarayacağız” demesinden sonra gözler alt yapıda yapılacak olan değişime çevrildi. Yeni teknik adamların göreve getirilmesi beklenirken mevcut isimlerle yolların ayrılması gündeme geldi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image