Arama

Gaziantep FK'da Akınal kimlere isyan etti?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü olağanüstü kongresi yapılırken Kulüp Başkanlığına yeniden seçilen Cevdet Akınal, kendilerine destek çıkmayanlara isyan etti.

Gaziantep FK'da Akınal kimlere isyan etti?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Cevdet Akınal, kongrede yaptığı konuşmada, “Bize destek olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, OSB Başkanımız Cengiz Şimşek’e çok teşekkür ediyorum. Gaziantep Futbol Kulübü’ne başkan olduğumda hem futbolu hemde şehrimizi sevdiğim için bu göreve geldim. Ama iki yıllık süreçte şehirden istediğimiz desteği göremedik. Şehrimizin önemli isimlerinin yanına gittiğimizde bize destek olun, kulübe sahip çıkıp, reklam verin dediğimizde, “Biz camii yaptırırız, okul yaptırırız ama kulübe destek çıkamayız” dediler. Siz yeri geldiğinde Gaziantepliyim diye övünüyorsunuz. Bu takımın Süper Lig’de olmasına övünüyorsunuz ama şehir arkamızda durmuyor. Destek vermiyorlar” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image