Arama

Gaziantep FK’da Adnan Erkan’ın yeni sezon planı

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Sportif Direktörü Adnan Erkan, ligden çekilmeleri sonrasında oyuncuların gelişimi ve yeni sezona hazır olmaları açısından bir çok futbolcuyu kiralık olarak gönderdiklerini belirterek, “İsleketi koruyarak gelecek sene mücadeleye devam edeceğiz” dedi. 

Gaziantep FK’da Adnan Erkan’ın yeni sezon planı
ad image
ad image



Gaziantep FK Sportif Direktörü Adnan Erkan, "En ciddi yol aldığımız yer Joao Figueiredo'nun Başakşehir ile anlaşmaya yapması oldu. Joao Figueiredo'yu bonservisi ile Başakşehir'e gönderdik. Diğer oyuncularımıza birçok Süper Lig kulübünden teklif var. Oyuncularımızın gelişimine katkı veren yerleri seçiyoruz. Bir çok oyuncumuzu oynayacağı yerlere kiralık olarak verdik. Biz hem kulüp hem de oyuncunun menfaatine bakarak gitmesini istiyoruz." diye konuştu.

"İSKELETİ KORUYARAK GELECEK SENE MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ"
Transferi netleşmeyen oyuncular hakkında konuşmanın doğru olmayacağını vurgulayan Adnan Erkan, "Sözleşmesi devam eden oyuncularımızı göndermekten ziyade kiralık vereceğiz. Takımın iskeletini de bu anlamda koruyarak gelecek sene ligdeki mücadelemize devam edeceğiz. Takımın içini asla boşaltma gibi bin niyetimiz yok." açıklamasında bulundu. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image