Arama

Gaziantep FK bir ileri, iki geri gidiyor

10 ay önce

Trendyol Süper Lig'de 10. hafta geride kalırken Sumudica yönetimindeki Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş deplasmanından eli boş dönerek yeniden potanın içine girdi.

Gaziantep FK bir ileri, iki geri gidiyor
ad image
ad image

Şu ana kadar Süper Lig'de 10 maça çıkan ve 3 galibiyet 7 mağlubiyet alan Gaziantep Futbol Kulübü, hayal kırıklığı yaşatıyor. Skor istikrarının yanında yükselişe bir türlü geçemeyen Gaziantep ekibi, bir ileri, iki geri gidiyor. Lige deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 yenilerek başlayan Gaziantep ekibi, daha sonra EMS Yapı Sivasspor’a 3-1, TÜMOSAN Konyaspor’a 2-0, Galatasaray’a 3-0, Mondihome Kayserispor’a ise 2-0 mağlup oldu. Ligin 6. haftasında taraftarı önünde İstanbulspor’u 2-0 yenen Gaziantep ekibi, bu sonuçla 233 gün sonra ilk galibiyetine ulaştı. Devam eden haftada ise deplasmanda Yılport Samsunspor’u 2-1 yenen Gaziantep FK, sonraki hafta deplasmanda RAMS Başakşehir’e 2-0 yenildi. Geçen hafta sahasında Bitexen Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden Gaziantep FK, son olarak deplasmanda Beşiktaş’a 2-0 yenildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image