Arama

Gaziantep FK alt yapısında Ömer Akyılmaz farkı! İki oyuncu milli takımda

9 ay önce

Gaziantep FK alt yapısında U15 milli takımına 2 futbolcu göndermenin sevinci yaşanıyor. Yıllardır alt yapıdan bir tek oyuncu dahi yetiştiremeyen Gaziantep Futbol Kulübü'nde Ömer Akyılmaz ile değişim başladı.

Gaziantep FK alt yapısında Ömer Akyılmaz farkı! İki oyuncu milli takımda
ad image
ad image

 U15 takımında forma giyen Muhammet Akmelek ve Eren Sırma, Milli takıma seçilen isimler oldu. Genç futbolcuları İstanbul Riva tesislerinde ziyaret eden Alt Yapı Koordinatörü Ömer Akyılmaz, "Oyuncularımız ile gurur duyuyoruz. Bu başarının devamını getirmeyi, milli takımlara her yaş kategorisinde daha fazla oyuncu göndermeyi hedefliyoruz" dedi. Öte yandan Müslüm Özmen de genç futbolcuları yalnız bırakmadı ve Ömer Hoca ile birlikte ziyaret etti.

MÜSLÜM ÖZMEN VE İRTEGÜN TEBRİK ETTİ

Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısından Muhammet ve Eren milli takıma giderken Riva'da ise Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Müslüm Özmen ve Tuzlaspor teknik sorumlusu Bekir İrtegün, Ömer Akyılmaz ve oyuncuları tebrik etti. 

Akyılmaz oyuncu1-i658541ccdde1f.jpg

Akyılmaz oyuncu2-i658541d69179d.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image