Arama

Gaziantep ALG’ye Kongolu sağ bek

1 yıl önce

 Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Gaziantep ALG Spor Kadın futbol takımı, yeni transferlere tek tek imza attırıyor. Gaziantep ALG Spor, bu kez Kongo Kadın Milli Takım futbolcusu Panbami Kuzoya’ya imza attırdı.

Gaziantep ALG’ye Kongolu sağ bek
ad image
ad image


Her iki kanatta da oynayabilen Kongolu Kuzoya'yı Gaziantep'e getiren ve başkan Ali Gözcü'nün yer aldığı toplantıda Turkcell Kadınlar Futbol Süper Liginin güçlü ekibi ALG Spor, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Gelecek sezon yine gruptan bahsettirmek isteyen ve kadrosuna oldukça önemli isimler katan sarı-grili takımı bu kez Kongo Kadın Milli takımının önemli kanat oyuncusunu transfer etti.

Her iki kanatta oynuyor

Gaziantep ALG Spor'un kadrosuna kattığı Kongolu Kadın Milli oyuncusu Kuzoya'kanın hem sağ, hem de sol kanatta oynayabildiği ve sarı-grili takımına önemli bir katkı sağlayacağı düşüncesiyle transfer edilirken başkan Ali Gözcü, "ALG Spor'da transfer askerleri bitmez. Takviye yapmaya devam ediyoruz.Bu kez Kongo Milli takımının önemli kanat oyuncusu Kuzoya'kayı transfer ettik.Panbami'nin en önemli özelliği iki kanatta da oynuyor.İnşallah ALG Spor forması altında önemli işlere imza atacak ve ona başarı diliyoruz" diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image